Debatter

I frokostpausen er der mulighed for deltage i to debatter på sidescenerne kl. 12.45.

 

Det europæiske finansieringsmarked – trends og perspektiver

Det europæiske marked for risikovillig kapital er under forandring. Venturefondene er mere engagerede i meget unge virksomheder end tidligere, og markedet fordrer en stadigt stigende risikovillighed. Hvilke trends skal vi holde øje med på det europæiske finansieringsmarked, og hvad betyder udviklingen for investorerne og opstartsvirksomhederne? 

Silicon Valley Bank, som åbnede kontor i London i 2012, giver deres perspektiv på det europæiske finansieringsmarked på kort og langt sigt.

Lokale: Blomstersalen kl. 12.45


Robots or cobots? Udvikling og fremtidige trends

AI og Machine Learning gør, at vi fremover kan bygge processer organisationer, som i stigende grad kører autonomt fra menneskelig indblanding. Maskiner kan selv bygge og forfine algoritmer, så det mest effektive outcome opnås. 
Samtidig ser vi fremkomsten af industrielle robotter, der i langt højere grad end tidligere, kan samarbejde med mennesker i produktionen. De tager det tunge og monotone arbejde, hvilket giver mulighed for at fokusere på udvikling, betjening af robotter og på at menneskelige ressourcer bruges der, hvor de har størst værdi og kan tilføre kreativitet.
 
Hør Danny Lange, Esben Østergaard og Rene Bach Lundgaard give deres perspektiv på udviklingen, og på om robot og menneske hjælper, supplerer eller udkonkurrerer hinanden?

Lokale: Harlekin kl. 12.45