Meetingpoints

På Vækstfondens årsmøde vil der igen i år være meeting points, hvor du kan møde en lang række af vores relevante samarbejdspartnere. Meeting points finder du som borde og bannere i foyeren, hvor du dagen igennem har mulighed for at møde de enkelte organisationer, netværke og få råd og vejledning fra eksperter.

Hold øje her på siden - vi opdaterer løbende listen over meeting points.   
 

Accelerace
Accelerace er en af verdens top 10 seed acceleratorer. Siden 2008 har Accelerace spottet, trænet og investeret i mere end 300 af de mest lovende danske og internationale iværksættere og vækstvirksomheder. 88% af virksomhederne er stadig på markedet i dag. Som del af det nationale Scale-Up Denmark initiativ skalerer Accelerace startups inden for teknologi, fødevarer, cleantech, life science og velfærdsinnovationer gennem hjælp fra erfarne serieiværksættere, camps og netværk. Accelerace har til dags dato investeret mere end 260 millioner DKK i lovende startups, der har været igennem et Accelerace-program, og har indgået corporate partnerskaber med bl.a. Mærsk, Novo Nordisk Fonden, Bang & Olufsen, SE & Enel.
> www.accelerace.dk eller på e-mail: info@accelerace.dk


CONNECT Denmark
CONNECT Denmark er et non-profit erhvervsnetværk med mere end 700 professionelle erhvervsfolk. Siden år 2000 har netværket udviklet flere tusinde danske vækstvirksomheder. Resultater skabes når kompetente erhvervsfolk mødes og uden beregning giver deres viden videre til landets vækstvirksomheder og hinanden. CONNECT Denmark er din bedste connection til viden og vækst.
> www.connectdenmark.com
 

DanBAN
På Vækstfondens Årsmøde kan du hilse på business angels fra netværkene Danish Business Angels, Vestor og BA Syddanmark. Hvert netværk består af investorer, der investerer aktivt i vækstvirksomheder inden for start-ups, turnarounds mv. Investorerne engagerer sig typisk aktivt i virksomhederne på bestyrelsesniveau eller i nogle tilfælde i direktionen. Hvert BA-netværk har en partnerkreds af virksomheder inden for f.eks. finansiering, jura og revision. Netværkene afholder en række medlemsmøder i årets løb, hvor udvalgte kapitalsøgende virksomheder får lejlighed til at præsentere deres business case. Netværkene afholder årsmøde den 18. maj i Odense.
> Læs mere

Danmarks Grønne Investeringsfond
Danmarks Grønne Investeringsfond er en lånefond, der kan medfinansiere virksomheder og projekter med sund økonomi og fokus på grøn omstilling. Vi er klar med skræddersyede finansieringsløsninger, der tager udgangspunkt i det konkrete projekt og de konkrete behov. 
> www.gronfond.dk


Dansk Crowdfunding Forening
Dansk Crowdfunding Forening har til formål at fremme viden, netværk og rammevilkår inden for alternativ finansiering i Danmark. Foreningen repræsenterer iværksættere, investorer, operatører og rådgivere, som ønsker at engagere sig aktivt i crowdfundingbranchen og dens rammevilkår. Overvejer du crowdfunding eller har du allerede en kampagne på tegnebrættet, så skriv til kontakt@danskcrowdfundingforening.dk. Måske kan de hjælpe.
> www.danskcrowdfundingforening.dk


Dansk Erhverv 
Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for de danske vækstvirksomheder, der tegner fremtidens erhverv. Dansk Erhverv repræsenterer et bredt udsnit af virksomheder og brancher. Dansk Erhvervs mission er at fremme konkurrencekraften hos vores medlemmer i den globaliserede økonomi. Dansk Erhvervs rådgivning løser virksomhedernes udfordringer og spejles på den enkelte virksomheds bundlinje.
> www.danskerhverv.dk


DI - Dansk Industri
DI støtter op om vækstlaget i dansk erhvervsliv. Hvis din virksomhed er mindre end 5 år gammel kan du få det første års medlemskab gratis. Med et medlemskab kan du trække på den viden, rådgivning og netværk som DI tilbyder betalende medlemmer. I DI får du blandt andet adgang til rådgivning om ansættelser, fyrringer, international rekruttering - international ekspansion og en række faglige og brancherelaterede netværk. 
> www.di.dk/ivaerksaetter


Dansk Iværksætterforening
Dansk Iværksætterforening har siden 1985 kæmpet iværksætternes sag. Fra en rolle som initiativtager og driftsoperatør på en lang række tiltag, arbejder Dansk Iværksætterforening i dag primært politisk, analytisk og som initiativtager til løsningsmodeller, der realiseres i samarbejde med andre aktører.
> www.danskiværksætterforening.dk


DVCA
DVCA - brancheforeningen for venture- og kapitalfonde samt business angels - blev stiftet i år 2000. DVCA fokuserer på, at Danmark skal placere sig endnu stærkere som attraktivt investeringsland – nationalt og globalt. DVCA repræsenterer således hele investeringskæden: fra individuelle business angels til ventureselskaber og kapitalfonde samt associerede medlemmer
> www.dvca.dk  


EKF - Danmarks Eksportkredit   
EKF hjælper danske virksomheder med at gøre det muligt og attraktivt for andre at købe varer fra Danmark. Det gør EKF ved at hjælpe med at skaffe finansiering og ved at forsikre virksomheder og banker mod de økonomiske og politiske risici, der kan være ved at handle med andre lande. EKF hjælper både store og små virksomheder frem i verden.
> www.ekf.dk 


Innovationsfonden
Investerer i iværksættere, forskere og virksomheder, der har viden og ideer, som kan skabe vækst og arbejdspladser i Danmark. Fondens InnoBooster henvender sig især til små og mellemstore virksomheder.
> www.innovationsfonden.dk


Innovationsmiljøerne
Innovationsmiljøerne skaber og udvikler flere videntunge iværksættervirksomheder med unikke kompetencer, som kan blive morgendagens vækstvirksomheder. Innovationsmiljøerne bidrager med at identificere og vurdere forretningsideer og hjælpe lovende iværksættere med at realisere projekter ved at tilføre kapital til udvikling samt sparring og netværk
> Læs mere
 

Venture Cup
Venture Cup er de danske universiteters fælles platform for entreprenørskab. Vi arbejder for at inspirere, identificere og udvikle startups fra idéfase til lancering. Venture Cups programmer strækker sig fra Skandinaviens største mentorprogram til (inter)nationale konkurrencer til corporate collaborations, hvor vi samarbejder med offentlige og private virksomheder for at indføre innovation som et strategisk virkemiddel. Hvert år afholder vi VM i iværksætteri, hvor de 50 allerbedste universitetshold fra hele verden inviteres til København i én uge. Venture Cup opererer nationalt, i Norden og globalt. 
Vores formål er at tilbyde én platform til entreprenante universitetsstuderende, hvor de kan udvikle deres idé og talent i samarbejde med den offentlige og private sektor. 
> Læs mere


Væksthusene
Væksthusene tilbyder uvildig sparring til vækstambitiøse virksomheder. Hvert år får mere end 2000 virksomheder hjælp til at realisere deres potentiale og skabe højere omsætning, øget eksport og flere job – til gavn for hele Danmarks vækst. 
> Læs mere om Væksthusene her


Vækstfonden
Vækstfonden har selvfølgelig også sit eget meeting point på årsmødet. Vi finansierer små og mellemstore virksomheder, der har behov for penge til vækst og udvikling i form af fx et ejerskifte eller investering i nye maskiner. Vores erhvervskundechefer står klar til at fortælle dig meget mere om dine muligheder for et lån eller en kaution fra Vækstfonden. 
> www.vf.dk