Oplægsholdere

Carsten Koch, bestyrelsesformand i Vækstfonden, har senest været adm. direktør i Lønmodtagernes Dyrtidsfond, hvor han fratrådte i 2011. Tidligere har han været adm. direktør i Danske Invest (2000-2008), skatteminister samt sundhedsminister (1994-2000).

Lillian Gjerulf Kretz er dagens konferencier og vil lede publikum og oplægsholdere gennem dagen. Lillian Gjerulf Kretz er kendt som vært på TV Avisen og 21 Søndag og har desuden mange års erfaring som journalist, forfatter og moderator.

Christian Motzfeldt, direktør i Vækstfonden, cand.oecon., har været ansat i Danmarks Nationalbank, Europa-Kommisionen og Danske Bank. Før Christian Motzfeldt kom til Vækstfonden, var han afdelingschef i Erhvervsministeriet. Christian Motzfeldt giver en status for Vækstfondens arbejde nu og fremadrettet.

Aaron Gershenberg er partner i SVB Capital, Silicon Valley Bank, og stifter af bankens forretningsområde for fund-of-funds og direkte investeringer, der har 1,7 mia. dollars under management. Han har været del af venturekapitalbranchen siden 1996 og kom til Silicon Valley bank i 1999. Aaron Gershenberg vil på årsmødet give et unikt indblik i status og trends for finansiering og investeringer i Silicon Valley. 

Danny Lange, vicedirektør for AI og Machine Learning hos Unity Technologies i San Fransisco. Danske Danny Lange har de seneste 20 år boet i USA, hvor han har sat nye standarder for mulighederne med teknologier som machine learning, talegenkendelse og artificial intelligence. Danny, der er ph.d. i datalogi fra DTU, har bl.a. udviklet løsninger for internationale koncerner som Microsoft, Amazon og senest Uber.
> Læs mere på Danny Langes hjemmeside

Brian Mikkelsen, erhvervsminister, er folketingsmedlem for Det Konservative Folkeparti og blev udnævnt som erhvervsminister den 28. november 2016.

YJ Fischer, Senior International Counsel i Hyperloop One, er uddannet professor i jura fra Columbia University og har mange års erfaring med udarbejdelse af politik og lovgiving inden for den offentlige sektor. I Hyperloop One står hun for at bane vejen for Hyperloops indtræden på markeder i Europa og i Mellemøsten. YJ Fischer tager os med bag teknologien i den visionære virksomhed, der skal transportere passagerer og gods med 760 km/t.
> Læs mere på Hyperloop Ones hjemmeside

H.K.H Kronprinsen vil på dagen uddele den nystiftede DenmarkBridge-pris, der gives til en enkeltperson, en virksomhed eller et projekt, der udviser visioner og et særligt mod til at tænke stort.

Lars Tvede er forfatter og serieiværksætter inden for bl.a. informationsteknologi. Han er uddannet ingeniør og civiløkonom og har arbejdet som hedge fund manager og fondsforvalter. Lars Tvede står bag flere anmelderroste bøger om bl.a. it, kriseteori, børshandel, markedsføring og fremtiden, og hans virksomheder har vundet adskillige teknologi- og innovationspriser. I maj 2017 udkommer "Iværksætter - hvad vi lærte af at starte 40 virksomheder", som Lars Tvede har skrevet sammen med iværksætter Mads Faurholt.
> Læs mere på Lars Tvedes hjemmeside